11:09 29.09.2014

Унаслідок вибуху пошкоджена стрілка колії залізничної станції Одеса-Пересип

2 хв читати
Унаслідок вибуху пошкоджена стрілка колії залізничної станції Одеса-Пересип

Одна із залізничних стрілок на колії станції Одеса-Пересип у ніч на понеділок, 29 вересня, була пошкоджена вибухом, повідомила прес-служба УМВС на Одеській залізниці (ОЗ).

"Інформація про подію надійшла до міліції в понеділок уранці. Внаслідок пошкодження неосновної колії рух не припинявся, ніхто не постраждав. Нині на місці працює слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, повідомлення до чергової частини лінійного відділу на станції Одеса-Головна надійшло о 3:53 від працівника воєнізованої охорони ОЗ, який почув схожий на вибух звук, що пролунав на місці пролягання однієї з неосновних колій станції Одеса-Пересип. Під час огляду залізничної колії він виявив пошкодження стрілочного переводу №21 унаслідок спрацювання невідомого вибухового пристрою.

Нині працівники ОЗ екстрено відновлюють стрілочний перевід. Завершити відновні роботи планується до 20:00 понеділка.

"Під час огляду місця події комісія залізниці виявила пошкодження стрілочного переводу в зоні рамних рейок та його електроприводу. Внаслідок вибуху утворилася воронка діаметром близько 3,5 м і завглибшки 1,2 м. Фрагменти деталей вузлів стрілочного переводу були розкидані в радіусі 100 м. Зокрема, пошкоджені дві рамні рейки, гостряки, комплект стрілочних тяг, п'ять залізобетонних брусів, стрілочна гарнітура, електропривід", - йдеться в повідомленні ОЗ.

У результаті на суміжній головній парній колії швидкість руху потягів обмежено до 25 км/год. Затримок руху потягів немає. Збитки оцінюються більш ніж у 80 тис. грн.

Одеська залізниця пролягає територією шести областей: Одеської, Миколаївської, Херсонської, Черкаської, Кіровоградської та Вінницької. У регіоні, де працює ОЗ, розташовані великі морські та річкові порти.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Петиція із закликом припинити знищення зелених насаджень на прибудинкових територіях у Києві набрала потрібну кількість голосів

За добу на Харківщині чотири мирних жителі загинули внаслідок збройної російської агресії

Зеленський у понеділок відвідає з робочим візитом Іспанію

На Донеччині в результаті російських обстрілів п'ять убитих і троє поранених

У Херсонській області за добу троє поранених унаслідок обстрілів, окупанти скинули керовані авіабомби

РФ вивела в Чорне море три бойові кораблі

Окупанти ввечері та вранці знову атакували Нікопольський район, застосувавши дрони та артилерію

Сили оборони за добу ліквідували 1150 окупантів

За добу окупанти понад 400 разів ударили по Запорізькій області

РФ концентрує сили в Бєлгородській області поблизу українського кордону, ймовірно, щоб відволікти ЗС України і підготувати нові наступи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА