18:32 01.10.2014

Порошенко просить правоохоронні органи з’ясувати, хто винен у конфлікті з депутатом Шуфричем в Одесі

1 хв читати
Порошенко просить правоохоронні органи з’ясувати, хто винен у конфлікті з депутатом Шуфричем в Одесі

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам ретельно розібратися в інциденті, який стався за участю народного депутата Нестора Шуфрича в Одесі.

"Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам, зокрема МВС, СБУ і Генеральній прокуратурі України ретельно розібратися в ситуації, хто спровокував конфлікт в Одесі 30 вересня, внаслідок якого постраждав народний депутат України", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі глави держави в середу.

При цьому президент України зазначив, що ці силові структури мають ретельно виконувати свої обов'язки. Глава держави також звернувся до політиків із закликом "не брати участі в сценаріях, які працюють на дестабілізацію ситуації в Україні".

Як повідомлялося, активісти "Правого сектора" та Євромайдану 30 вересня перешкодили народному депутатові (фракції Партії регіонів) Н.Шуфричу і його депутатові Одеської облради Миколі Скорику провести прес-конференцію в Одесі.. Близько сотні активістів зібралися біля будівлі, де мала відбутися прес-конференція, з наміром заштовхати Н.Шуфрича до сміттєвого контейнера. Проте політик на прес-конференцію не з’явився.

Після цього обидва політики все ж таки спробували зробити невелику заяву для ЗМІ у будівлі Одеської облдержадміністрації. Проте слідом за ними до будівлі увірвалися активісти, після чого виникла колотнеча. Н.Шуфричу завдали тілесн их ушкоджен ь.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки біля Одеської О Д А за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА