09:17 03.10.2014

У Донецьку внаслідок обстрілу загинув співробітник МКЧХ - іноземець

1 хв читати
У Донецьку внаслідок обстрілу загинув співробітник МКЧХ - іноземець

Міжнародний комітет Червоного Хреста в Україні повідомляє про загибель свого співробітника в Донецьку.

"Сьогодні (у четвер - ІФ) унаслідок обстрілу в Донецьку загинув один зі співробітників нашого офісу. Ми працюємо над тим, щоб повідомити про трагічний інцидент сім'ї", - сказали агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі МКЧХ у четвер увечері.

При цьому прізвище загиблого співробітника в прес-службі не назвали, додавши, що це не громадянин України.

На своїй сторінці у Twitter МКЧХ у четвер увечері також повідомив: "Один із наших колег у Донецьку загинув унаслідок обстрілу на порозі офісу МКЧХ. Ми шоковані цією втратою".

Як заявили "Інтерфаксу" (interfax.ru) у так званому міністерстві оборони самопроголошеної "ДНР", снаряд, начебто випущений українськими військовими, влучив "в офіс Червоного Хреста за адресою: Університетська, 80а, є руйнування, загинув громадянин Швейцарії". За інформацією "ДНР", загинув заступник керівника донецької місії Червоного Хреста Лоран Етьєн. Його тіло доправлено в морг лікарні імені Калініна в Донецьку.

Раніше кореспондент американської газети "Нью-Йорк таймс" повідомив у Twitter, що в центрі Донецька розірвався снаряд біля будівлі місії Червоного Хреста, загинув громадянин Швейцарії, він був співробітником Червоного Хреста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА