17:25 13.10.2014

Міліція затримала двох уболівальників, через яких переривався матч збірної України у Львові

2 хв читати
Міліція затримала двох уболівальників, через яких переривався матч збірної України у Львові

Правоохоронці затримали двох уболівальників, через дії яких переривався відбірковий матч чемпіонату Європи з футболу 2016 року між збірними України та Македонії 12 жовтня у Львові.

"Після завершення матчу охоронці стадіону та стюарди передали працівникам міліції двох уболівальників, через хуліганські дій яких відбулась зупинка матчу. Стюарди за допомогою охорони стадіону затримали двох фанатів, які, ймовірно, кинули запалений фаєр у бік футбольного поля", - повідомляє в понеділок прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Затриманих доставили до райвідділу міліції. Правоохоронці встановили, що підозрювані - львів'яни, їхній вік - 19 та 20 років.

За цим фактом складено адміністративні протоколи за статтею "дрібне хуліганство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи терміном від 40 до 60 годин, виправні роботи терміном від одного до двох місяців із відрахуванням 20% заробітку або адміністративний арешт терміном до 15 діб.

У міліції зазначають, що загалом футбольний поєдинок, який прийшли подивитися близько 35 тис. глядачів, відбувся з численними порушеннями правил поведінки на стадіоні. "Деякі фанати запалювали на трибунах фаєри, димові шашки та кидали їх у бік футбольного поля. В результаті на 90-й хвилині після того, як із трибуни в бік воріт македонців полетів фаєр, суддя прийняв рішення зупинити матч на п'ять хвилин", - наголошується в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА