12:17 30.10.2014

Кличко розраховує на позитивне рішення Київради про передання кінотеатру "Жовтень" трудовому колективу

2 хв читати
Кличко розраховує на позитивне рішення Київради про передання кінотеатру "Жовтень" трудовому колективу

Мер Києва Віталій Кличко розраховує, що Київська міська рада на наступній сесії ухвалить рішення про передання столичного кінотеатру "Жовтень" у власність трудового колективу.

"Випадково чи ні - вчора було внесено проект рішення щодо передання трудовому колективу кінотеатру і я впевнений, що на наступній сесії Київради", це рішення буде ухвалено", - сказав він на брифінгу в Києві в четвер.

При цьому мер наголосив, що профіль діяльності кінотеатру "Жовтень" буде збережено і закликав політиків не спекулювати на темі нібито можливої приватизацію кінотеатру.

"Наше завдання зробити все, щоб такі об'єкти, соціальні об'єкти залишалися у власності громади", - зазначив В.Кличко.

Як повідомлялося, пожежа в кінотеатрі "Жовтень" виник у середу о 21.40 і був ліквідований через майже чотири години. Пожежа знищила дах будівлі кінотеатру на площі 300 м. кв Жертв та постраждалих немає. Причини пожежі та розміри збитків встановлюються.

За інформацією ДСНС, пожежники виявили три вогнища загоряння, та всі вони перебували на даху.

У той же час, за інформацією очевидців, причиною загоряння стала димова шашка, кинута невідомими в одному з кінозалів під час показу фільму у рамках кінофестивалю "Молодість".

Мер Києва В.Кличко нагадав, що навколо кінотеатру протягом останніх років тривали суперечки та судові позови і не виключив підпалу приміщення. Він заявив про наміри провести у четвер нараду з керівниками профільних відомств столиці про ситуацію навколо "Жовтня" і про якнайшвидше відновлення кінотеатру.

На сьогодні кінотеатр "Жовтень" є державним комунальним підприємством, в ньому є 5 залів загальною місткістю 717 місць.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА