12:01 04.11.2014

Росія підтягує до кордону комплекси "Іскандер" - "Інформспротив"

2 хв читати
Росія підтягує до кордону комплекси "Іскандер" - "Інформспротив"

Росія підтягує до кордону з Україною оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер", повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У прикордонній смузі РФ навпроти Донецької області (Україна) зафіксовано прибуття підрозділу (6 пускових установок) оперативно-тактичних ракетних комплексів "Іскандер", - написав він на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Крім того, за даними "Інформспротив", у прикордонних районах РФ навпроти північних районів Луганської області (Україна) особовий склад прикордонних військ ФСБ РФ переведено у підвищений ступінь бойової готовності, варіант несення служби - посилений.

"У район Алчевськ - Стаханов - Первомайськ продовжують перекидатися сили і засоби російсько-терористичних військ. Відзначено прибуття з Росії бронетехніки для механізованої бригади "Привид" (командир - А.Мозговой). Через н.п.Краснодон прибуває ствольна артилерія", - зазначив він.

У смузі Єнакієве-Макіївка продовжують розгортання підрозділи російської ППО. Відзначено прибуття в район н.п.Шахтарськ комплексів С-300. Водночас роботу РЛС цих комплексів не зафіксовано.

У н.п. Макіївка озброєння і військова техніка, що прибувають із Росії, перефарбовують під військову техніку Збройних сил України - у зелений матовий колір, з нанесенням двох паралельних білих смуг. Номери техніки зафарбовуються.

У район н.п.Тельманово і Новоазовськ продовжується перекидання бронетехніки з півночі Донецької області. "Перекидання здійснюється невеликими групами з дотриманням правил маскування. Також зафіксовано прибуття з території РФ оптико-електронних комплексів розвідки і засобів повітряної розвідки для артилерійської групи, що підтримує БТГ противника на напрямку н.п.Куликове-Павлопіль", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА