17:20 06.11.2014

У ЦВК сподіваються, що з допомогою правоохоронців роботу 59-го окружкому вдасться розблокувати найближчим часом

1 хв читати
У ЦВК сподіваються, що з допомогою правоохоронців роботу 59-го окружкому вдасться розблокувати найближчим часом

У Центральній виборчій комісії сподіваються, що з допомогою правоохоронних органів роботу 59-ї окружної комісії вдасться розблокувати найближчим часом.

"Нині в окрузі навколо окружної комісії присутня достатня кількість особового складу працівників МВС, і ми сподіваємося, що ті сили правоохоронних органів і та увага з боку правоохоронних органів, яка нині прикута до округу №59, дадуть змогу найближчим часом розблокувати роботу окружної комісії", - заявив голова ЦВК Михайло Охендовський на засіданні комісії в четвер.

За його словами, наразі окружна комісія працює "в абсолютно законному складі, сформованому ЦВК, і головне питання - це неможливість прибуття 19 дільничних комісій до окружної комісії №59".

"Фізичні перешкоди прибуттю членів дільничних комісій чинять невідомі озброєні особи", - пояснив він.

Водночас на 7 листопада призначено засідання Вищого адміністративного суду України, на якому розглядатимуть апеляцію ЦВК на рішення суду першої інстанції про скасування рішення ЦВК щодо дострокового припинення повноважень дев’яти членів 59-ї окружної комісії.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", приміщення 59-ї окружної комісії блокують бійці одного з добровольчих загонів, командир якого займає друге місце в цьому окрузі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА