10:44 19.11.2014

Міліція перевіряє обставини інциденту в кабінеті мера Полтави

2 хв читати
Міліція перевіряє обставини інциденту в кабінеті мера Полтави

Інформацію про факт пошкодження дверей у мерії Полтави, вчинений обраним народним депутатом України Сергієм Капліним (від партії "Блок Петра Порошенка"), внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею КК України "хуліганство", повідомляє відділ зв'язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області.

У міліції нагадали, що у вівторок удень група людей на чолі з одним із кандидатів у народні депутати прибула до приміщення міськвиконкому Полтави на мітинг, який проводився щодо відсутності підключення опалення до новобудови за адресою: Героїв Сталінграда, 8а. Під час заходу кандидат у народні депутати зайшов до приміщення Полтавської міськради з сокирою в руках та пошкодив замки і двері в сесійній залі та кабінеті мера Олександра Мамая. "Також за допомогою сокири він відбив табличку з вивіскою мера і, зайшовши до кабінету міського голови, посипав приміщення сіллю, розклав плакати з люстраційною тематикою та вивісив Державний прапор України з вікна кабінету", - розповіли в міліції.

Після цього С.Каплін разом із групою громадян зайшли до сесійної зали та вимагали зустрічі з мером.

"У зв'язку з депутатською недоторканністю народного депутата України, передбаченою чинним законодавством, співробітники міліції політичного діяча не затримували", - пояснили свою позицію в міліції.

Усі протиправні дії правоохоронці задокументували. За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Розпочато досудове слідство.

Як повідомлялося, С.Каплін у вівторок за допомогою сокири виламав двері до кабінету мера Полтави, а також його першого заступника і начальника управління капітального будівництва, а також засипав сіллю столи, підлогу та крісло мера.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА