09:51 02.12.2014

"Укрзалізниця" спростовує зупинення пасажирського залізничного сполучення з територією самопроголошеної "ДНР"

1 хв читати
"Укрзалізниця" спростовує зупинення пасажирського залізничного сполучення з територією самопроголошеної "ДНР"

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") спростовує заяви про те, що з 1 грудня пасажирські перевезення між Україною і територією самопроголошеної Донецької народної республіки ("ДНР") повністю зупинені.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі "Укрзалізниці", ніякого припинення перевезень не було, змінилася лише періодичність курсування потяга Київ-Червоний Лиман - з щоденної на курсування через день.

До планів курсування інших поїздів зміни не вносилися.

Раніше, міністр транспорту "ДНР" Семен Кузьменко заявив про зупинення пасажирського сполучення між Україною і "ДНР". "Пасажирського сполучення з Україною немає, вантажоперевезення поки що не порушено. В Україні, за нашою інформацією, на деяких маршрутах завантаженість становить лише 20%. Люди відмовляються їздити через великий гак, який доводиться робити в обхід нашої республіки", - сказав він.

Також повідомлялося, що "Укрзалізниця" підготувала пропозиції про припинення пасажирських перевезень у зоні силової операції на сході країни на виконання указу президента України про введення в дію рішення РНБО від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА