16:03 06.12.2014

У "ДНР" пропонують провести черговий раунд консультацій не 9, а 12 грудня

2 хв читати
У "ДНР" пропонують провести черговий раунд консультацій не 9, а 12 грудня

Віце-спікер так званої верховної ради самопроголошеної Донецької народної республіки Денис Пушилін пропонує організувати засідання контактної групи в Мінську 12 грудня.

"Я хотів би, щоб ми провели черговий раунд консультацій у Мінську 12 грудня, в п'ятницю", - сказав він "Інтерфаксу" (Interfax.ru).

Він повідомив, що має намір самостійно представляти "ДНР" під час засідання контактної групи. "Я є спецпредставником і представлятиму інтереси "ДНР" на цій зустрічі", - сказав він.

У свою чергу спікер так званої народної ради самопроголошеної "ЛНР" Олексій Карякін заявив, що керівництво "ЛНР" планує направити на переговори контактної групи до Мінська 9 грудня спецпредставника з відповідних питань, а глава "ЛНР" Ігор Плотницький не поїде на переговори."Україні слід змінити формат спілкування та надсилати на такі переговори не пенсіонерів, а офіційних осіб. Тому цього разу ні я, ні голова "ЛНР" на переговори не поїдемо, у нас для цього є спеціальний представник", - заявив О.Карякін "Інтерфаксу".

А голова так званої верховної ради ДНР Андрій Пургін заявив, що відведення важкої артилерії від лінії зіткнення - це тільки перший крок до виконання плану про перемир'я. "Ми прийшли до алгоритму виконання завдання про перемир'я. Відведення важкої артилерії - це перший ключовий крок. Там є й інші пункти, але про них більше інформовані військові. Але все починається з відведення артилерії", - розповів він журналістам у суботу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА