19:12 08.12.2014

Столична влада вводить механізм участі підприємців в ухваленні рішень щодо розміщення тимчасових споруд

1 хв читати

Робочу групу з представників суб'єктів господарювання та громадських об'єднань буде створено при комісії з питань розміщення тимчасових споруд, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на департамент містобудування та архітектури

Таке рішення комісія ухвалила на першому засіданні за участю представників міськдержадміністрації, райдержадміністрацій Києва, депутатів Київради та представників громадських організацій, що представляють інтереси підприємців.

До складу робочої групи мають право увійти представник від групи підприємців, які подали 200 заяв щодо пайової участі. На думку комісії, такий механізм забезпечить реальну участь підприємців при роботі цієї комісії.

Під час засідання комісії також було врегульовано питання про укладання договорів щодо пайової участі з власниками тимчасових споруд, які були перенесені в результаті зміни містобудівної ситуації, прокладення/санації інженерних мереж або на вимогу державних органів.

Для цього підприємцям треба буде надати до департаменту містобудування та архітектури відповідні довідки департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, власників/балансоутримувачів інженерних мереж, забудовників, державних органів.

У міськдержадміністрації також зазначили, що комісія підготує рішення міськради, що дасть змогу визначити порядок встановлення та демонтажу незаконно встановлених об'єктів пересувної торгівлі, яка завдає значних збитків власникам тимчасових споруд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА