13:01 09.12.2014

"Укрзалізниця" не планує припиняти залізничне сполучення з РФ

1 хв читати
"Укрзалізниця" не планує припиняти залізничне сполучення з РФ

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") не має наміру припиняти залізничне сполучення з Російською Федерацією, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі адміністрації.

За її даними, з 14 грудня Російські залізниці (РЗ) припиняють курсування територією України поїздів сполученням Москва-Софія, Москва-Будапешт, Москва-Одеса, Москва-Київ (потяг №1/2 - ІФ), залишаючи курсування поїзда сполученням Москва-Кишинів.

У прес-службі "Укрзалізниці" наголосили, що в сполученні з РФ на зимовий графік заплановані і курсуватимуть 19 поїздів формування "Укрзалізниці". Крім того, скасований РЗ потяг №1/2 Москва-Київ продовжить курсування формуванням "Укрзалізниці" (раніше потяг курсував формуванням РЗД і "Укрзалізниці").

Як повідомлялося, ВАТ "Федеральна пасажирська компанія" (ФПК, "дочка" ВАТ "РЗ"), що займається перевезенням пасажирів у дальньому сполученні, з 14 грудня поточного року залишає в сполученні з країнами СНД лише п'ять маршрутів: Москва-Кишинів, Москва-Брест, Томськ-Леніногорськ, Челябінськ-Ташкент і Оренбург-Ташкент. Інші потяги у сполученні з країнами СНД з 14 грудня курсувати не будуть у зв'язку з економічною недоцільністю, зазначали в РЗ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА