17:37 15.12.2014

"Дніпроавіа" може оголосити про банкрутство через закриття Дніпропетровського аеропорту

2 хв читати
"Дніпроавіа" може оголосити про банкрутство через закриття Дніпропетровського аеропорту

Авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ) може до кінця поточного року оголосити про банкрутство у зв'язку з закриттям Дніпропетровського аеропорту і неможливості роботи авіакомпанії.

"Рішеннями Державіаслужби від 28 листопада і від 12 грудня про заборону польотів між Дніпропетровськом і Москвою і про заборону польотів з аеропорту "Дніпропетровськ" повністю паралізовано робото "Дніпроавіа". Авіакомпанія, яка досі виконує міжрегіональні українські перевезення, ще до нового року змушена буде оголосити про банкрутство. Без роботи залишаться 400 працівників із середньою заробітною платою в 15 тис. грн", - йдеться в повідомленні авіакомпанії.

Крім того, авіаперевізник повідомляє, що досі не отримав роз'яснення з приводу заборони на польоти і часу, на яке вони обмежені

"Тому виникає багато питань, але один з головних: чи обізнані компетентні органи РНБО і СБУ, на яких натякають ян на ініціаторів цих дій, навіщо і для чого ці обмеження вводяться і яку мету переслідують", - повідомляє авіакомпанія.

Як повідомлялося, Державна авіаційна служба України продовжила введену з 00:00 13 грудня заборону на польоти до аеропортів Харкова, Дніпропетровська і Запоріжжя до 8:00 16 грудня. Речник Міністерства оборони Вікторія Кушнір у понеділок повідомила також, що ці аеропорти закриті з міркувань безпеки.

Крім того, як повідомив в. о. начальника прес-служби Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов, у закритих аеропортах Запоріжжя, Харкова і Дніпропетровська СБУ вживає"заходів з антитерору".

"Дніпроавіа" здійснює регулярні та чартерні авіарейси до країн Європи, Близького Сходу, СНД.

Раніше компанія входила в альянс "Українська авіаційна група", пов'язаний з групою "Приват" (Дніпропетровськ) разом із авіакомпаніями "Аеросвіт" (Київ) і "Донбасаеро" (Донецьк), однак у серпні 2013 року заявила про вихід з нього.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА