12:37 31.12.2014

Пасажирські потяги, що йдуть із запізненням через негоду, до кінця доби будуть введені в графік - "Укрзалізниця"

1 хв читати

Співробітники українських залізниць другу добу продовжують усувати наслідки негоди на залізничних магістралях і вживають заходів для забезпечення руху поїздів згідно з графіком.

Як повідомила прес-служба "Укрзалізниці" з посиланням на Департамент управління рухом, на поточний момент близько 20 пасажирських поїздів слідують з незначним відхиленням від розкладу. Максимальний час, на яке затримуються в дорозі окремі поїзди, становить до двох годин. Залізничники сподіваються, що до кінця доби всі поїзди курсуватимуть за розкладом.

Через негоду і непідготовлен ість морських портів до вивантаження в складних погодних умовах, також затримуються у дорозі вантажні поїзди. Зокрема, 169 - на Одеській залізниці, 71 - на Південній, 50 - на Придніпровській залізниці і 13 - на Південно-Західній. Залізничники спільно з портовиками усувають наслідки негоди, щоб забезпечити доставку вантажів у порти та їх перевалку.

За минулу добу залізничники очистили від снігу 250 шляхів, 7,7 тис. стрілочних переводів і 700 пасажирських платформ на станціях Придніпровської, Одеської та Південної залізниць. Вивезено близько 40 тис. куб. метрів снігу. До боротьби зі снігом було залучено понад 9 тис. залізничників, вдень і вночі на шляхах працювал и 50 одиниць спеціальної техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА