12:47 04.01.2015

Пересування через лінію зіткнення на Донбасі буде значно обмежено - Турчинов

2 хв читати
Пересування через лінію зіткнення на Донбасі буде значно обмежено - Турчинов

Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявляє, що пересування людей і товарів через лінію розмежування на Донбасі буде обмежено.

"Через лінію обмеження створено сім транспортних коридорів, всі інші шляхи перекриті", - заявив О.Турчинов за результатами наради з керівниками військового блоку м.Курахове (Донецька обл.) в суботу, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар секретаря РНБО Ганна Вахотська.

За словами О.Турчинова, з метою проведення комплексних антитерористичних заходів розпочато обмеження пересування територією, де проходить АТО.

Секретар РНБО України заявив, що всі транспортні засоби та фізичних осіб, які будуть намагатися перетнути ці коридори, ретельно перевірятимуть.

"Крім того, в разі обстрілу в районі 30-кілометрової зони поблизу транспортних коридорів, їх перекриватимуть на невизначений термін", - наголосив О.Турчинов.

Проінспектувавши один із пропускних пунктів, розташованих на лінії Курахове-Мар'їнка-Донецьк, він зазначив, що цей пункт функціонує достатньо ефективно, організовано і без черг".

"Окремі місцеві жителі, зрозуміло, висловлюють невдоволення через деякі обмеження у пересуванні, але питання безпеки мільйонів наших громадян є набагато важливіші", - заявив О.Турчинов.

Під час об'їзду секретарем РНБО передових позицій українських військових також відбулась оперативна нарада у селищі Піски біля Донецького аеропорту.

О.Турчинов зазначив, що під час наради обговорювалося питання посилення заходів безпеки в зоні проведення АТО.

"Російські терористичні угруповання постійно порушують домовленості про припинення вогню, але на кожен постріл в нашу сторону буде адекватна відповідь". - наголосив секретар РНБО, додавши, то для того, щоб це забезпечити "у нас є всі необхідні сучасні засоби".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА