10:50 11.01.2015

У Донецькій області вилучено арсенал зброї та боєприпасів бойовиків "ДНР" - СБУ

2 хв читати
У Донецькій області вилучено арсенал зброї та боєприпасів бойовиків "ДНР" - СБУ

У Артемівському районі Донецької області співробітники Управління Служби безпеки України в Харківській області спільно з оперативною групою СБУ в Краматорську вилучили арсенал зброї та боєприпасів терористичної організації "ДНР".

Як повідомляє прес-центр УСБУ в Харківській області, під час спецоперації співробітники Служби безпеки України встановили двох місцевих жителів, які в період із березня до грудня 2014 за вказівкою бойовиків "ДНР" перевозили та зберігали зброю, призначену для вчинення терористичних актів проти мирного населення.

"У підземному сховищі зловмисників співробітники СБУ знайшли та вилучили автомати Калашникова, гранатомети різних модифікацій, боєприпаси до них, ручні гранати, гранати до підствольних гранатометів, патрони, а також топографічні карти міст Слов'янська, Барвінкового, списки груп спостерігачів ОБСЄ, флеш-карти з фото - та відеофайлами бойовиків "ДНР", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Управління СБУ в Харківській області розпочало кримінальне провадження за ст. 258-3 (участь та сприяння діяльності терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Крім того, контррозвідка СБУ затримала жителя м. Красноармійська (Донецька обл.) за підозрою в пособництві терористам.

"46-річний місцевий житель збирав і передавав бойовикам "ДНР" інформацію про дислокацію та переміщення підрозділів Збройних Сил України в районі проведення АТО, їх особового складу та військової техніки. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їх злочинної діяльності - ІФ) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні прес-центру УСБУ в Харківській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА