10:57 12.01.2015

У зоні АТО визначено 7 пунктів пропуску для в'їзду та виїзду з підконтрольної бойовикам території - прес-центр

2 хв читати
У зоні АТО визначено 7 пунктів пропуску для в'їзду та виїзду з підконтрольної бойовикам території - прес-центр

Прес-центр антитерористичної операції оприлюднив інформацію про сім пунктів пропуску в зоні проведення АТО для в'їзду та виїзду з території, підконтрольної бойовикам, а також роз'яснив умови отримання відповідних перепусток.

"Відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони, з метою обмеження руху людей та вантажів через лінію розмежування, в зоні проведення антитерористичної операції визначено сім пунктів пропуску для в'їзду та виїзду з окупованої території. Пункти пропуску розташовані за напрямками Луганськ-Щастя-Новоайдар, Луганськ-Станиця Луганська-Широке, Фащівка-Дебальцеве-Артемівськ, Горлівка-Артемівськ, Донецьк-Курахове, Донецьк-Маріуполь (через Волноваху), Новоазовськ-Красноармійськ-Талаківка-Маріуполь", - повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Facebook у понеділок.

За інформацією прес-центру, оформлення перепусток здійснюють координаційні групи, створені при управліннях (відділах) МВС районів у містах Старобільську, Дебальцевому, Великій Новосілці, Маріуполі. В'їзд на неконтрольовану територію та виїзд звідти громадян України, іноземців та осіб без громадянства здійснюється за умови пред'явлення паспортного документа та перепустки, виданої координаційними групами.

У повідомленні також наведено умови отримання такої перепустки іноземцями, громадянами України та особами без громадянства, зазначено повний перелік необхідних документів і терміни видачі перепустки. Також роз'яснюється, в яких випадках може бути відмовлено у видачі перепустки.

"У разі порушення режиму припинення вогню (несанкціонованого відкриття вогню, обстрілу зі стрілецької зброї, артилерійських систем, РСЗВ, інформації щодо дій диверсійно-розвідувальних груп) із боку незаконних збройних формувань на відстані до 30 км від транспортних коридорів для переміщення населення, транспортних засобів чи безпосереднього обстрілу транспортного коридору, блокпостів, контрольних пунктів напрямок руху перекриватимуть", - наголошується в повідомленні прес-центру АТО.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА