11:00 14.01.2015

У Луганській області бойовики підірвали вантажівку з українськими військовими, дві людини госпіталізовано

1 хв читати
У Луганській області бойовики підірвали вантажівку з українськими військовими, дві людини госпіталізовано

У Луганській області постраждали двоє українських військовослужбовців 80-ї аеромобільної бригади внаслідок спрацювання радіокерованого вибухового пристрою, повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

"Спрацював радіокерований вибуховий пристрій, закладені диверсійно-розвідувальними групами бойовиків, внаслідок чого підірвався "Урал", в якому перебувало двоє українських військовослужбовців. Вони важко постраждали і наразі перебувають на лікуванні", - розповів Г. Москаль агентству "Інтерфакс-Україна" у середу вранці.

Він уточнив, що фугас було закладено на узбіччі автодороги між селами Гребля і Тепле Станично-Луганського району, приблизно в 7 км від лінії розмежування вогню. "Це означає, що розвідувально-диверсійні групи терористів безперешкодно проникають вглиб контрольованої Україною території і закладають тут вибухівку, якою виводять з ладу військову техніку і калічать наших силовиків. Особливо часто диверсійні акти відбуваються на місцевості, яка прилягає до автодороги Бахмутка (траса Т1303, що зв'язує Луганськ з Артемівському - ІФ)", - наголосив Г. Москаль.

За його словами, вибух стався близько 13:00 13 січня біля с. Тепле. Постраждалі військовослужбовці були госпіталізовані і перебувають у лікарні м. Щастя Луганської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА