17:19 14.01.2015

Отримувати зарплату в "Київтранспарксервісі" могли майже 10% неіснуючих паркувальників - КМДА

1 хв читати
Отримувати зарплату в "Київтранспарксервісі" могли майже 10% неіснуючих паркувальників - КМДА

У комунальному підприємстві "Київтранспарксервіс" близько 10% паркувальників не з'явилися, щоб отримати нараховану заробітну плату в касі підприємства.

Як повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА), фактично це може означати, що значна частина зарплатного фонду підприємства виплачувалася неіснуючим працівникам.

На початку січня підприємство розпочало кадровий аудит з метою виявлення працівників - "мертвих душ". Так, замість виплати зарплати на банківську картку паркувальники мали особисто отримати нараховані гроші в касі.

За результатами перевірки та у виконання доручення міського голови Віталія Кличка щодо підвищення якості виконання працівниками службових обов'язків, на підприємстві оголошено формування кадрового резерву та набір кандидатів на вакантні посади. Їх перелік оприлюднено на сайті підприємства.

Крім того, створено атестаційно-дисциплінарну комісію, яка зобов'язана перевірити працівників "Київтранспарксервісу" на відповідність вимогам професійної придатності, а також вирішувати питання об дисциплінарні стягнення.

"Незамінних спеціалістів не існує. Отже, перспектива звільнення без шкоди підприємству швидко "отверезить" голови порушників та посадовців, хто зловживає службовим становищем", - наводить прес-служба КМДА слова директора підприємства Володимира Першина.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА