15:27 16.01.2015

У Донецькій області виявлено тіло місцевого депутата від "Батьківщини", убитого на замовлення сепаратистів минулого літа

1 хв читати
У Донецькій області виявлено тіло місцевого депутата від "Батьківщини", убитого на замовлення сепаратистів минулого літа

Правоохоронці виявили тіло депутата міської ради Соледара (Донецька обл.) від ВО "Батьківщина" Івана Резніченка, який зник 21 червня минулого року. Він загинув від рук злочинців на замовлення сепаратистів.

"Тіло І.Резніченка виявив його друг, також депутат Соледарської міськради, який самостійно здійснював пошук. Тіло лежало в одній із соляних копанок м. Соледара Донецької області", - наводить прес-служба ВО "Батьківщина" слова голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця.

За його словами, правоохоронці затримали двох злочинців, які на замовлення сепаратистів вбили І.Резніченка. "Убитий був головою первинної профспілкової організації ДП "Артемсіль" і дотримувався проукраїнських патріотичних поглядів", - йдеться в повідомленні партії.

За інформацією М.Волинця, затримані зізналися, що протягом тижня стежили за депутатом та викрали його пізно ввечері 21 червня, коли той повертався з гаража додому. "Злочинці двічі вистрілили в голову І.Резніченку, а потім перерізали йому горло, бо він був ще живий. Після цього зловмисники кинули тіло в яму", - заявив М.Волинець. Нині правоохоронці проводять слідчі дії.

Як повідомлялося, 17 квітня 2014 року в Донецькій області був убитий депутат Горлівської міськради від "Батьківщини" Володимир Рибак, який зірвав прапор так званої Донецької народної республіки з будівлі Горлівської міськради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА