19:39 16.01.2015

Українські прикордонники отримали від поліції ФРН медобладнання на EUR100 тис.

2 хв читати
Українські прикордонники отримали від поліції ФРН медобладнання на EUR100 тис.

Офіційна церемонія передачі прикордонному відомству медичного обладнання від Федеральної поліції Федеративної Республіки Німеччина відбулася в Центральному клінічному госпіталі Держприкордонслужби України в п'ятницю.

Як повідомляє Держприкордонслужба України, захід відбувся за участю голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка та посла ФРН в Україні Крістофа Вайля. Передача сучасного медичного обладнання для облаштування реаніамобілів відбулася у рамках міжнародної співпраці, його було надано прикордонникам як благодійну допомогу.

Під час заходу було продемонстровано два реанімобілі, які прикордонники вже облаштували сучасними реанімаційними комплектами, а також медичне обладнання - дефібрилятори, апарати ЕКГ, кисневі балони для ще двох автомобілів швидкої допомоги та медичні сумки з комплектами засобів і медикаментів.

"Приємно констатувати, що результатом нашого співробітництва є отримання новітнього медичного обладнання такої значної вартості. Ми дуже високо цінуємо таку допомогу. Адже це обладнання дасть додаткову можливість нашим медичним працівникам зберегти життя, здоров'я військовослужбовцям і забезпечить життєдіяльність прикордонників", - зазначив В.Назаренко.

Під час виступу керівник прикордонвідомства подякував послу та уряду Німеччини за надану допомогу і додав, що прикордонне відомство вживає всіх можливих заходів для збереження життя та здоров'я воїнів-прикордонників.

Так, найближчим часом у Державній прикордонній службі України планується обладнати санітарний вертоліт і броньований санітарний автомобіль для евакуації поранених безпосередньо з лінії бойових зіткнень.

У свою чергу К.Вайль побажав прикордонникам міцного здоров'я та успіхів у справі охорони державного кордону і запевнив у подальшій усебічній підтримці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА