14:20 17.01.2015

"Гала-радіо" перейменовується на "Радіо ЄС"

1 хв читати
"Гала-радіо" перейменовується на "Радіо ЄС"

Радіостанція "Гала-радіо" pvsy.' назву на "Радіо ЄС", повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

На засіданні регулятора переоформлено ліцензію компанії на мовлення у зв'язку зі зміною керівника, складу редакційної ради і позивних.

"Тепер мовець виходитиме в ефір як "Радіо ЄС", - зазначено в повідомленні.

Згідно з повідомленням, новий продукт радіостанції буде орієнтований на європейські цінності й незабаром змінить власника.

"Стосовно власника, то ним має стати компанія, що володіє низкою медіа в Європі, зокрема в Нідерландах, Болгарії, Австрії", - зазначено в повідомленні.

За словами музичного продюсера радіостанції Романа Давидова, слова якого наведено в повідомленні, музика і контент будуть суто європейськими. Крім того, в компанії будуть власні кореспонденти в країнах ЄС.

За даними, розміщеними на сайті "Гала-радіо", зміна генерального директора відбулася наприкінці грудня минулого року. Замість Павла Шилька гендиректором було обрано Богдана Болховецького.

Як повідомлялося, в листопаді 2014 р. в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР) з'явилося повідомлення, що нідерландська компанія Ad Venture Radio вирішила придбати 99% статутного капіталу ПАТ "МіраКом Україна", що володіє "Гала Радіо".

За даними видання "Телекритика", новим власником радіостанції стане медіахолдинг RadioCorp Holding B.V. (Нідерланди).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА