17:58 17.01.2015

Мінагрополітики відбере керівників держпідприємств на конкурсі з допомогою рекрутингових агентств

2 хв читати
Мінагрополітики відбере керівників держпідприємств на конкурсі з допомогою рекрутингових агентств

Міністерство аграрної політики та продовольства 20 січня оголосить відкритий конкурс на посади керівників перших 10 державних підприємств агросектора із залученням відомих рекрутингових агентств та консалтингових компаній.

Як йдеться в повідомленні відомства в суботу, відповідний наказ підписав міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко.

Згідно з документом, створюється кадрова комісія, куди запрошені експерти компаній Jansen Capital Managment, Deloitte & Touche Ltd, Partner at Talent Advisors, HRM.

Міністерство публікуватиме у відкритому доступі на офіційному сайті вимоги до кандидатів та критерії їхньої експертної оцінки за 30 днів до проведення конкурсного відбору.

Мінагрополітики уточнює, що до сфери його управління належать 560 державних підприємств.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів на засіданні 14 січня схвалив постанову про відбір на публічному конкурсі керівників 62 найбільших державних компаній. Прем'єр Арсеній Яценюк уточнив, що постанова передбачає створення публічного номінаційного комітету, до якого кожен охочий може надіслати своє резюме та який потім публічно буде проводити конкурс з відбору керівників держкомпаній.

Ще раніше, наприкінці 2014 року, Міністерство інфраструктури першим оголосило, що спільно з експертами компаній Talent Advisors, ЕBS і Deloitte починає пошук кандидатів на посаду гендиректорів "Укрзалізниці", аеропортів "Бориспіль" і "Львів". Прийом даних від кандидатів (резюме) стартував 31 грудня 2014 року. Планувалося, що він триватиме до 12 січня, однак потім термін було продовжено до 19 січня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА