09:13 18.01.2015

Міжнародна організація Save the Children готова інвестувати у розвиток програм для дітей-переселенців у Дніпропетровській області

1 хв читати
Міжнародна організація Save the Children готова інвестувати у розвиток програм для дітей-переселенців у Дніпропетровській області

Міжнародна організація Save the Children має намір надати допомогу дітям-переселенцям дошкільного і молодшого шкільного віку у Дніпропетровській області.

Як повідомили журналістам у суботу в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації, за умовами проекту шкільним психологам у більш ніж 20 навчальних закладах запропонують пройти курс тренінгів із надання психологічної допомоги.

Також у школах області з'являться так звані "дитячі куточки". Тут малюки зможуть здобути освітню і психосоціальну підтримку.

Для психологів, які працюють у дитячих садках і школах, де перебувають діти-переселенці, організовують тренінги з надання першої психологічної допомоги дітям, які переїхали з зони бойових дій у Дніпропетровській області.

"Дітям-переселенцям видадуть спеціальні набори школяра", що міститимуть необхідні для навчання речі", - розповіли в департаменті.

Як повідомлялося, зараз у школах Дніпропетровської області продовжують здобувати освіту понад 6 тис. дітей зі сходу України.

"Save the Children" - міжнародна незалежна організація із роботи з дітьми, що працює в більш ніж 120 країнах світу. Організація займається порятунком життя дітей, боротьбою за їхні права та досягнення дітьми повного потенціалу. Робота Save the Children полягає також у тому, щоб допомогти змінити ставлення суспільства до дітей і досягти позитивних змін у їхньому житті. У своїх проектах організація дотримується звітності, амбіційності, кооперації, креативності та інтеграції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР повідомило про підозру в незаконному збагаченні колишньому начальнику ГУ внутрішньої безпеки СБУ Наумову

Глава МЗС Великої Британії відвідав Львів

У Києві на вихідні оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Енергетики оперативно повернули світло понад 13 тис. абонентам у двох районах Києва - Міненерго

На п'яти напрямках будівництво оборонних фортифікацій підходить до завершення - Міноборони України

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА