17:55 18.01.2015

Пільгові категорії київських школярів будуть забезпечені харчуванням - КМДА

1 хв читати
Пільгові категорії київських школярів будуть забезпечені харчуванням - КМДА

Київські школярі, які потрапляють під пільгові категорії, будуть забезпечені безкоштовним харчуванням повною мірою, заявляють у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

"Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, міська влада знайшла можливість забезпечити належне фінансування сфери освіти. Так, у столиці знайдено кошти для організації безкоштовного харчування учнів пільгових категорій 1 - 11 класів", - цитує слова заступника голови КМДА Ганни Старостенко прес-служба.

"Міський голова Віталій Кличко стоїть на жорстких позиціях збереження соціальних стандартів, особливо коли йдеться про тих, хто потребує допомоги та підтримки. Тому, навіть у таких непростих економічних умовах, його доручення було виконано, і Київ знайшов кошти на фінансування харчування дітей пільгових категорій", - сказала Г.Старостенко.

За її словами, згідно з розпорядженням, безкоштовне харчування у столичних навчальних закладах надаватимуть учням 1 - 11 класів із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, а також дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних класах загальноосвітніх навчальних закладів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА