18:19 20.01.2015

Бойовики штурмують 31-й блокпост, намагаються захопити н. п. Кримське на Луганщині

2 хв читати
Бойовики штурмують 31-й блокпост, намагаються захопити н. п. Кримське на Луганщині

Бойовики в Луганській області після багатогодинної артпідготовки, за попередніми даними, увійшли на 31-й блокпост, встановлений українськими військовими, проте ця інформація не підтверджена і нині перевіряється, повідомляє народний депутат від фракції "Самопоміч", командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко у вівторок.

"Іде бій, є безпосередня загроза обом блокпостам. Частини батальйону "Донбас", що перебувають у районі, а також частини Нацгвардії та ЗСУ приведені в бойову готовність. За попередніми даними, терористи увійшли на 31-й блокпост (інформація перевіряється), 29-й блок пост обстрілюють із далекобійної артилерії", - написав С.Семенченко у своєму Facebook.

За його словами, 31-му блокпосту завдано серйозних пошкоджень у результаті 6-годинної артпідготовки бойовиків. Окрім цього, "завдано удару в напрямку Кримського важкою технікою терористів".

"В армійських підрозділах, що утримують опорні пункти, значна кількість "300", даних щодо "200" немає. За попередніми даними, до селища Жолобок увійшли російські групи. Знищено кілька одиниць бронетехніки противника", - написав С.Семенченко.

Народний депутат зазначив, що у зв'язку з ситуацією, що склалася, виникло чимало запитань до командування сектора. "Їх буде задано в комітеті з питань національної безпеки та оборони після ліквідації загроз прориву", - пообіцяв С.Семенченко.

Водночас український журналіст Роман Бочкала у своєму Facebook написав, що 31-й блокпост залишається під контролем українських військових.

"Із приводу 31-го блокпоста. Відставити паніку. Пост не здано. Просто наші хлопці здійснили перегрупування. Різницю вловлюєте? І правильно зробили, оскільки впритул підійшли танки противника. Той хто голосить, що "31-й здано", мабуть, ніколи там не був і не розуміє, що собою являє цей опорний пункт. Ворог хоче взяти під контроль Кримське. Лізе з трьох боків. Але не даремно 24-ку прозвали Залізною. Хлопці тримаються! І дають гідну відсіч", - написав він у вівторок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА