20:10 20.01.2015

СБУ поширила антитерористичні заходи на територію Запорізької області через підривання мосту - прес-центр

1 хв читати

Служба безпеки України поширила контртерористичні заходи на територію Запорізької області у зв'язку з підриванням колії та пошкодженням мосту на перегоні Комиш Зоря - Розівка.

"Голова СБУ Валентин Наливайченко дав відповідні вказівки щодо здійснення в області контртерористичних дій", - йдеться в повідомленні прес-центру СБ України, оприлюдненому у вівторок увечері.

За координації РНБО Служба безпеки, МВС, Національна гвардія та Генеральна прокуратура здійснюють оперативно-слідчі дії для розслідування диверсії та затримання її виконавців.

"Диверсійну групу, яка здійснила цей злочин, встановлено. Триває операція із затримання або знищення диверсантів", - повідомили в прес-центрі СБ України.

Як повідомлялося, залізничний міст підірваний 20 січня в селі Кузнецівка Розівського району Запорізької області на межі з Донецькою областю. Вибух стався перед тим, як мостом мав проїхати залізничний состав із вантажем металургійного концентрату. Внаслідок підривання зійшли з рейок від 10 до 20 вагонів (за різними даними), а також локомотив. Жертв і постраждалих немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА