16:21 21.01.2015

Співробітники військкоматів у Дніпропетровській та Волинській областях вимагали хабарі за ухилення від призову та мобілізації

1 хв читати
Співробітники військкоматів у Дніпропетровській та Волинській областях вимагали хабарі за ухилення від призову та мобілізації

Служба безпеки України затримала за хабарництво посадовців військових комісаріатів у Дніпропетровській та Волинській областях.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-центрі Служби безпеки України, правоохоронці отримали інформацію про вимагання офіцера Красногвардійського-Кіровського військкомату Дніпропетровської області 40 тис гривень хабара від громадянина України за сприяння в ухиленні від призову на військову службу.

"Співробітники СБУ і військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону провели спецоперацію і затримали офіцера під час отримання ним частини неправомірної вигоди у сумі 6 тис. гривень", - розповіли в спецслужбі.

Затриманому офіцеру повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч.3 ст.368 КК (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою). Наразі розслідування кримінального провадження завершено, і матеріали за звинуваченням офіцера направлені до суду.

Також у прес-центрі СБУ інформують про викриття протиправної діяльності співробітника Нововолинського об'єднаного військового комісаріату Волинської області. "Правоохоронці отримали повідомлення про вимагання головним спеціалістом відділу комплектування комісаріату неправомірної вигоди за сприяння жителю області в ухиленні від призову на військову службу в рамках мобілізації", - поінформували в СБУ.

Співробітники спецслужби затримали цього чиновника "на гарячому" під час отримання ним 5 тис. гривень і $200. Його також підозрюють у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА