12:44 01.02.2015

Міліція знайшла тіло чоловіка, схожого на колишнього заступника екс-мера Слов'янська - ЗМІ

1 хв читати
Міліція знайшла тіло чоловіка, схожого на колишнього заступника екс-мера Слов'янська - ЗМІ

Правоохоронці знайшли тіло чоловіка, схожого на екс-першого заступника Слов'янського міського голови Нелі Штепи Володимира Кульматицького, повідомляє видання "Новости Донбасса" з посиланням на начальника ГУ МВС Донецької області В'ячеслава Аброськіна.

"Цю інформацію підтвердив начальник ГУ МВС Донецької області В'ячеслав Аброськін, який зазначив, що офіційно процедуру впізнання ще не проведено", - пише видання.

Як повідомлялося, в міліцію Слов'янська (Донецька обл.) звернулася місцева мешканка із заявою про зникнення колишнього заступника екс-мера міста Володимира Кульматицкого.

За інформацією правоохоронного відомства, в заяві йдеться, що В.Кульматицький безслідно пропав 28 січня, його викрали разом із власним автомобілем, коли він під'їхав до свого будинку. Місцезнаходження зниклого наразі невідомо.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до вчинення зазначених кримінальних злочинів, і встановлення місцезнаходження викраденого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА