10:33 02.02.2015

Усі інструктори тренувальних центрів Міноборони - бойові офіцери та учасники АТО, інформує Генштаб ЗСУ

1 хв читати
Усі інструктори тренувальних центрів Міноборони - бойові офіцери та учасники АТО, інформує Генштаб ЗСУ

Мобілізованих громадян у тренувальних центрах навчатимуть інструктори-учасники АТО, повідомив в. о. спікера Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"Усі викладачі та інструктори, які працюють із мобілізованими, виконували бойові завдання в зоні проведення АТО. Це не просто бойові офіцери, а учені і методисти, які під час відряджень до зони АТО ретельно вивчали аспекти ведення бойових дій і протидії противнику в умовах так званої гібридної війни", - розповів він на брифінгу в Києві в понеділок.

За словами В.Селезньова, серед персоналу, який супроводжуватиме військовозобов'язаних у тренувальних центрах, є професійні військові психологи.

Навчально-матеріальна база центрів повністю готова, курси відновлення бойових навичок розраховані на 26 діб активних занять. 80% навчального часу відводиться на практичні тренування з особистою зброєю, технікою, засобами зв'язку та засобами колективної вогневого ураження. Навчальні групи створюють окремо для офіцерів запасу та осіб рядового і сержантського складу - залежно від їх військово-облікових спеціальностей.

В.Селезньов зазначив, що всі мобілізовані одразу після прибуття до центрів отримують зарплатну картку, нарахування зарплати розпочинається одразу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА