15:16 02.02.2015

Яценюк доручив завершити "довгобуди" з 80-відсотковою готовністю для розміщення в них переселенців із Донбасу

1 хв читати
Яценюк доручив завершити "довгобуди" з 80-відсотковою готовністю для розміщення в них переселенців із Донбасу

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк побував у модульному містечку для біженців, яке будується в мікрорайоні Південний у Запоріжжі.

Під час відвідування модульного містечка А.Яценюк повідомив, що дав розпорядження про підготовку списку "довгобудів" по Україні, ступінь готовності яких становить 80% і більше, з метою виділити державні кошти для закінчення їхнього будівництва, після чого в ці будинки будуть заселені переселенці з Донбасу.

Під час виїзного засідання Держкомісії з НС у понеділок у Запоріжжі прем'єр-міністр дав вказівки в усіх областях "інвентаризувати всі об'єкти нерухомості, що перебувають на стадії готовності будівництва понад 80%, після цього до Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України подати зведені дані про те, яка вартість будівництва і терміни добудови таких об'єктів - це гуртожитки, недобудовані санаторії, об'єкти житлового й нежитлового будівництва.

"Після цього необхідно ухвалити програму фінансування добудови цих об'єктів для розміщення тимчасово переміщених громадян, разом із банківським сектором вирішити питання фінансування й можливості видачі довгострокових кредитів", - додав А.Яценюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА