11:35 04.02.2015

В Україні триває трансляція російських телеканалів, заборонених Нацрадою з ТБ - Томенко

1 хв читати
В Україні триває трансляція російських телеканалів, заборонених Нацрадою з ТБ - Томенко

Народний депутат Микола Томенко (фракція "Блок Петра Порошенка") закликає правоохоронні органи і РНБО відреагувати на тривалу трансляцію в Україні російських телеканалів, тимчасово заборонених для трансляції на території країни.

"Я звертаюся публічно до секретаря РНБО, до правоохоронних структур відсьогодні почати боротися з російською інформаційною агресією", - заявив М.Томенко на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради в середу.

Депутат нагадав, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення тимчасово заборонила транслювати 15 російських каналів, проте, за його словами, "пакети "НТВ+" продаються в магазинах України.

"У кожному магазині продають набір "НТВ+", у якому всі ці канали є. За це гроші отримує "Газпром-Медіа", - зазначив М.Томенко.

Він також наголосив, що в готелях, ресторанах, кафе в кабельних мережах транслюють 15 російських каналів, які тимчасово заборонила Нацрада з телебачення і радіомовлення.

"Не заяви потрібно робити, а щодня боротися за український інформаційний простір", - наголосив нардеп.

У минулому році Нацрада з ТБ заборонила ретрансляцію в Україні низки російських телеканалів в ефірних і кабельних мережах.

Йдеться про канали: "Первый канал. Всемирная сеть", "РТР-Планета", "НТВ-Мир", "Россия-24", "TVCI", "Россия-1", "НТВ", "ТНТ", "Петербург-5", "Звезда", "Рен-ТВ", "РБК-ТВ", Life News, Russia Today, "История".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА