12:32 06.02.2015

Усі 11 загиблих у ДТП у Бєлгородській області 4 лютого - українці, повідомляють у МЗС України

1 хв читати
Усі 11 загиблих у ДТП у Бєлгородській області 4 лютого - українці, повідомляють у МЗС України

Загиблі 11 людей у ДТП у Бєлгородській області 4 лютого - громадяни України, повідомили в Міністерстві закордонних справ України.

"За уточненою інформацією посольства України в РФ, 4 лютого внаслідок ДТП на трасі Бєлгород-Павловськ загинули 11 громадян України. П’ятьох громадян України було госпіталізовано до лікарні м. Алексєєвка", - йдеться в повідомленні МЗС у п'ятницю.

У прес-службі зовнішньополітичного відомства зазначили, що з метою надання необхідної допомоги постраждалим у ДТП та організації репатріації тіл загиблих до м. Бєлгорода відрядили дипломата посольства України в РФ.

Справа далі перебуває на особливому контролі посольства України в РФ та департаменту консульської служби МЗС України.

4 лютого МЗС України повідомляло, що один громадянин України загинув, ще четверо постраждали внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою у Бєлгородській області Російської Федерації.

"Серед постраждалих попередньо п’ятеро громадян України, зокрема загиблий водій. Громадянство інших пасажирів встановлюють. Не виключено, що серед них ще будуть громадяни України", - розповів агентству "Інтерфакс-Україна" спікер МЗС України Євген Перебийніс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА