14:11 07.02.2015

Полк "Азов" отримав шість бронеавтомобілів "Спартан", здатних вражати важку техніку та вертольоти

1 хв читати
Полк "Азов" отримав шість бронеавтомобілів "Спартан", здатних вражати важку техніку та вертольоти

Бійці спеціального полку "Азов" отримають шість сучасних бронеавтомобілів "Спартан".

"Бронеавтомобілі оснащено інтегрованим комплексом, до складу якого входять пульт дистанційного керування і протитанкова керована ракета. Оператор обирає ціль, здійснює пуск ракети і супроводжує ціль у ручному або автоматичному режимі. Комплекс, яким оснащені "Спартани", здатний вражати бронетехніку з комбінованою або монолітною бронею з динамічним захистом. Крім того, ця система вогню здатна знищувати танки і вертольоти", - повідомила прес-служба МВС України.

Передання нової техніки відбулося на навчальному полігоні Національної гвардії, що під Києвом. У заході взяли участь секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і виконувач обов'язків командувача Національної гвардії Микола Балан.

Передана "Азову" техніка найближчим часом вирушить у зону проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Військовим правоохоронцям також продемонстрували сучасні зразки бронетехніки й допоміжного транспорту: бронетранспортер БТР-3Е, командно-штабний автомобіль, кілька зразків евакуаторів. Також серед представлених зразків - бронеавтомобіль "Раптор", який складає вітчизняне підприємство "КрАЗ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА