13:18 11.02.2015

Бойовики майже безперервно обстрілюють Попасну, загинув один мирний житель і поранені троє - голова Луганської обладміністрації

1 хв читати
Бойовики майже безперервно обстрілюють Попасну, загинув один мирний житель і поранені троє - голова Луганської обладміністрації

За добу бойовики 43 рази обстріляли Луганську область, м. Попасна загинув один мирний житель і троє поранені, заявив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

"Практично не припиняється обстріл Попасної. Бойовики періодично здійснюють спроби увірватися в місто, житлові квартали постійно обстрілюють з артилерії і "Градів". Сьогодні вранці в Попасній загинув один мирний житель і поранені троє", - цитує Г. Москаля прес-служба голови Луганської обладміністрації в середу.

За його словами, третина Попасної знеструмлена, 750 абонентів залишилися без газу, один з мікрорайонів вже 10 днів без води.

Водночас голова Луганської обладміністрації наголосив, що Попаснянська райдержадміністрація та інші державні структури (міліція, рятувальники, залізнична лікарня, Держказначейство) продовжують роботу. Щодня проводиться евакуація мирних жителів: наразі з 22 тис. жителів Попасної в місті залишилося близько 3 тис.

Від обстрілу бойовиків також постраждали смт Тошківка, Новотошківське, Станиця Луганська, Чорнухине та м. Щастя. У Тошківці реактивні снаряди зі системи "Град" вибухнули на вул. Спортивній та Східній, пошкоджено шість житлових будинків. Осколкових поранень дістав місцевий житель, якого госпіталізовано в Лисичанську.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині за добу внаслідок обстрілів загинули троє мирних жителів

Силами ППО за добу знищено п'ять розвідувальних БПЛА в південних областях України

Українська авіація за добу завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

На фронті за добу було 155 бойових зіткнень, на харківському напрямку ворог здійснив 12 атак

Війська РФ за добу завдали по Україні 13 ракетних і 118 авіаційних ударів

За добу на Донеччині через російські обстріли поранено двох жителів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення, серед них дитина

Сили оборони за добу ліквідували 1260 окупантів

Припинення вогню в Газі можливе хоч завтра, якщо ХАМАС звільнить заручників

Президент Європейської ради: Накази про евакуацію в "небезпечні зони" для цивільного населення Рафаха неприйнятні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА