17:13 13.02.2015

Ярош не вірить у дотримання російською стороною Мінських домовленостей

2 хв читати
Ярош не вірить у дотримання російською стороною Мінських домовленостей

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош переконаний, що президент РФ Володимир Путін не дотримуватиметься Мінських домовленостей, а будь-які домовленості з бойовиками не мають жодної юридичної сили.

"З РФ і Путіним будь-які домовленості неможливі. Вони їх ніколи не дотримуватимуться", - написав він на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю.

""Правий сектор" вважає, що будь-які домовленості з проросійськими терористами не мають жодної юридичної сили, суперечать Конституції України, а отже їх виконання не є обов'язковим для громадян. Тому, у разі якщо ЗС України отримають наказ на відведення важкої техніки і артилерії та невідкриття вогню, ДУК "Правий сектор" залишає за собою право продовжити активні бойові дії згідно з власними оперативними планами, до повного звільнення українських земель від російської окупації", - додав він.

Д. Ярош також повідомив, що в зоні АТО спостерігається активізація бойових дій, заходження нових угруповань, "отже, говорити про "припинення вогню" без завдання військового ураження основним силам противника не доведеться".

Розповідаючи про ситуацію навколо Дебальцевого, лідер "Правого сектора" висловив думку, що силам АТО необхідно припинити практику тримати будь-яку ціну якісь певні політиками території.

"У сучасній війні необхідний постійний маневр силами і засобами. Без нього завдати поразки ворогові неможливо. Скувавши під Дебальцевим великі сили противника, необхідно завдати ударів резервами на інших напрямках. Також необхідно було вже давно підготувати скорочення лінії фронту і, в разі загрози повного оточення, відвести наші війська на лінію Світлодарськ-Луганське-Миронівський. Чому там не було підготовленого укріпрайону за кілька місяців відносного затишшя - незрозуміло", - переконаний Д. Ярош.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО не мають наміру розміщувати свої війська в Україні - Столтенберг

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА