09:56 17.02.2015

Печерський райсуд заарештував Єфремова з альтернативою виплати запоруки в 3,6 млн грн

2 хв читати
Печерський райсуд заарештував Єфремова з альтернативою виплати запоруки в 3,6 млн грн

Печерський райсуд Києва в понеділок увечері обрав колишньому керівникові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою у вигляді виплати запоруки в 3,6 млн грн.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", таке рішення Печерський райсуд ухвалив у понеділок, задовольнивши подання Генпрокуратури.

Раніше під ча судового засідання О.Єфремов заявив, що звинувачення на його адресу з боку Генпрокуратури "є надуманими", а необхідної суми запоруки у нього немає.

Захист О.Єфремова просила суд обрати запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою і запорукою, зокрема деякі народні депутати готові були взяти О.Єфремова на поруки.

Слідчий суддя Печерського суду Олеся Батрин дійшла висновку про обгрунтованість підозри О.Єфремову в скоєнні злочину, а також про те, що існують ризики виїзду підозрюваного за межі України. Тому було обрано запобіжний захід у вигляді арешту до 14 квітня.

Згідно з рішенням суду, у разі внесення О.Єфремовим запоруки в сумі 3,6 млн грн його буде випущено з-під варти.

Адвокат О.Єфремова Олександр Мельников допустив можливість подачі захистом апеляції на це рішення суду.

Як повідомлялося, 14 лютого Генеральна прокуратура України спільно із Службою безпеки України затримали О.Єфремова. За словами генерального прокурора України Віктора Шокина, О.Єфремов "підозрюється в здійсненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364 і ч. 2 ст. 366 Карного кодексу України, тобто у зловживанні службовим становищем за обтяжливих обставин і службового підроблення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА