10:49 18.02.2015

У Дебальцевому триває бойова операція, говорять у прес-центрі АТО

2 хв читати

Українські військові продовжують бойову операцію в районі Дебальцевого (Донецька обл.), йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції, оприлюдненому на сайті Міноборони України в середу.

"Українські військові після перегрупування продовжили опір ворогу. Нині в Дебальцевому триває бойова операція", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі нагадали, що минулої доби "ворог, грубо порушуючи мирні домовленості, після масованого артобстрілу розпочав штурм Дебальцевого".

"Лише за добу терористи п’ять разів завдавали вогневих ударів по місту Дебальцевому з "Градів" та артилерії. Починаючи з вчорашнього обіду диверсійно-розвідувальні групи противника увірвалися в місто та почали цинічне знищення інфраструктури. Були підірвані залізничні сполучення, кілька під'їзних шляхів, пошкоджені мережі електропередач", - зазначено в інформації.

Окрім цього, активізація НЗФ спостерігалася і на донецькому напрямку.

"За добу з "Градів", артилерії та мінометів терористи обстріляли п’ять населених пунктів. Не змінюючи тактики, злочинці вели вогонь по Водяному, Пісках, Авдіївці. Селище Новотошківське на Луганщині терористи обстріляли з артилерії та "Градів", - зазначено в повідомленні.

На маріупольському напрямку бойовики кілька разів штурмували позиції сил АТО поблизу селища Широкине.

"Водночас уночі, з 17 на 18 лютого, дещо зменшилась кількість артобстрілів. Вздовж усієї лінії бойового зіткнення фіксується збільшення безпілотників противника, що ведуть повітряну розвідку. За оперативними даними, противник здійснює перегрупування військ й активно готується до нових бойових дій", - зазначено в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА