11:02 18.02.2015

Евакуація жителів Дебальцевого та прилеглих сіл не здійснюється з 8 лютого через обстріли бойовиків - ДСНС

1 хв читати
Евакуація жителів Дебальцевого та прилеглих сіл не здійснюється з 8 лютого через обстріли бойовиків - ДСНС

Відновлення зруйнованих об'єктів інфраструктури та житлового фонду Дебальцевого готові розпочати понад 200 рятувальників ДСНС, повідомила керівник прес-служби відомства Наталія Бистра.

"У зв'язку з веденням бойових дій у Дебальцевому проведення аварійно-відновних робіт поки що неможливе. Ми постійно моніторимо обстановку й у разі її поліпшення відновні роботи готові розпочати понад 200 фахівців і 80 одиниць техніки від ДСНС і комунальних служб", - розповіла вона на брифінгу в середу в Києві.

Н.Бистра зазначила, що в містах, які постраждали від бойових дій, фахівці відомства розчищали завали будівель, надавали допомогу в склінні багатоквартирних будинків, забезпечували лікарні та адмінбудівлі пересувними електростанціями, підвозили технічну і питну воду й продукти харчування.

Керівник прес-служби також розповіла, що починаючи з 8 лютого через постійні обстріли бойовиками Дебальцевого та прилеглих сіл, а також мінування основних доріг ДСНС організовано не вивозила місцеве населення.

"Водночас жителі Донецької та Луганської областей продовжують самостійно залишати небезпечні райони. Починаючи з 28 січня, вивезли рятувальники, волонтери і самостійно покинули міста Донбасу 9476 людей, з них 2131 дитина", - зазначила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА