10:26 24.02.2015

Попасну і далі обстрілюють з артилерії і мінометів - Москаль

1 хв читати
Попасну і далі обстрілюють з артилерії і мінометів - Москаль

У понеділок і у вівторок бойовики продовжили обстріли Попасн ої з артилерії і мінометів, інформує голова Луганської облдержадміністрації.

"Останній раз місто обстрілювали сьогодні о 5.30, до цього - вчора у 18, 20 і 22 години. Вогонь здійсювався з боку Первомайська і Калинового, окупованого так званими козаками Всевеликого війська донського. На вул. Південн ій снаряд потрапив у приватний будинок, який загорівся. Ніхто з мирних жителів не постраждав", - йдеться в повідомленні Г. Москаля, оприлюдненому на його персональному сайті у вівторок.

За словами губернатора, незважаючи на обстріли, у місті тривають відновлювальні роботи. Запрацювали мобільні оператори "Лайф" і "Київстар", відновлено регулярне автобусне сполучення з Сєверодонецьком та Артемівськом. Електроенергію та газ відновлено майже в усьому райцентрі, однак мікрорайон ГРЗ все ще залишається без води.

"Не припинялася вогнева агресія і в напрямку інших населених пунктів на контрольованій території України Луганщини. Троїцьке (Попаснянський район поблизу Дебальцеве) обстрілювали з артилерії і вчора вночі і сьогодні вранці. Інформації про постраждалих немає. У Трьохізбенці тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї і автоматичних гранатометів. У Станиці Луганській опорні пункти українських військових вночі були обстріляні з великокаліберних кулеметів. Вогонь здійснювався з боку окупованого бойовиками берега Сіверського Дінця. Ніхто з мирних жителів не постраждав, - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА