11:45 01.03.2015

План надходжень до загального фонду держбюджету за лінією ДФС у лютому перевиконаний на 24,8%

1 хв читати
План надходжень до загального фонду держбюджету за лінією ДФС у лютому перевиконаний на 24,8%

Державна фіскальна служба (ДФС) України забезпечила надходження до загального фонду державного бюджету від сплати обов'язкових податкових платежів у лютому 2015 року у розмірі 34,8 млрд грн, що на 24,8% перевищує індикативні показники Міністерства фінансів України за зазначений місяць.

Згідно з оперативними даними Державної казначейської служби України, в лютому 2015 року надходження від сплати податкових платежів становили 19,6 млрд грн, митних - 15,2 млрд грн. За рахунок перевиконання індикативних показників додаткові надходження до загального фонду держбюджету становили 6,9 млрд грн.

При цьому загальний обсяг надходжень від сплати обов'язкових податкових платежів у січні-лютому 2015 року до загального фонду держбюджету становив 58,15 млрд грн, що на 3,6 млрд грн перевищує індикативні показники Мінфіну за цей період і на 26,2% більше за відповідний період 2014 року.

"Незважаючи на складне економічне середовище, ДФС України досягає поставлених завдань і не в останню чергу за рахунок детінізації. Починають давати свої плоди ті зміни в системі адміністрування, які ми почали у 2014 році. Ми на правильному шляху. Попереду ще важливі зміни і виклики", - зазначив Максим Мокляк, тимчасово призначений виконувачем обов'язків голови ДФС на період проведення службового розслідування ДФС в ексклюзивному коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА