12:03 07.03.2015

Глава ФСБ: Затримано двох підозрюваних у вбивстві Нємцова

2 хв читати

Директор Федеральної служби безпеки Росії Олександр Бортніков в суботу повідомив про затримання двох підозрюваних у справі про вбивство політика Бориса Нємцова.

"У результаті проведеної роботи сьогодні затримано двох підозрюваних у скоєнні цього злочину - це Кубашев Анзор і Дадаєв Заур, про що поінформовано главу держави", - сказав А.Бортніков в ефірі "Першого каналу".

Він додав, що "на сьогодні тривають оперативні та необхідні слідчі заходи".

Двоє затриманих у рамках розслідування кримінальної справи про вбивство опозиційного політика Бориса Нємцова є ймовірними виконавцями цього злочину, повідомило "Інтерфаксу" джерело, знайоме з ситуацією.

"Після скоєння злочину у правоохоронних органів практично одразу з'явилися хороші "зачіпки", щоб розкрити цю справу", - сказало джерело.

За його словами, досить оперативно було знайдено автомобіль, на якому пересувалися передбачувані злочинці, а в машині знайдено біоматеріали, які допомогли вийти на слід злочинців.

"Крім того, правоохоронцям вдалося отримати досить чіткі фотографії зловмисників після вивчення записів вуличних відеокамер системи "Потік", - зазначило джерело.

"Традиційно в розкритті злочину допомогло вивчення білінгу телефонних переговорів", - сказав він.

"Однак крапку у справі ставити рано, необхідно знайти організаторів та замовників злочину", - наголосило джерело.

Б.Нємцова застрелили в центрі Москви 27 лютого близько 23:30, коли він йшов зі своєю знайомою Ганною Дурицькою Великим Москворецьким мостом. Слідчий комітет РФ розглядає кілька версій вбивства політика, включаючи політичний і побутовий мотиви.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА