13:43 18.03.2015

Вибух на залізничному мосту в Луганській області кваліфіковано як диверсію - прокуратура

1 хв читати
Вибух на залізничному мосту в Луганській області кваліфіковано як диверсію - прокуратура

Прокуратура Луганської області кваліфікує вибух на залізничному залізобетонному мосту на 51 км перегону Сентянівка-Шипилове Попаснянського району як диверсію.

"За попередньою інформацією, внаслідок вибуху увечері 17 березня 2015 року зруйновані плити перекриття залізничного мосту. Встановлюються обставини події, яка сталася на лінії зіткнення з незаконними збройними формуваннями", - повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області в середу.

Досудове розслідування доручено проводити УСБУ в Луганській області.

Як раніше повідомив голова обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль, у Луганській області невідомі у вівторок підірвали залізничний міст із вугільним ешелоном. Міст розташований між с. Оріхове, яке контролює українська влада, і с. Голубівка, окупованим бойовиками так званої ЛНР, тобто, на нейтральній території, проте ближче до окупованого села.

Підривання виявив машиніст потяга, який із 51 вагоном коксівного вугілля, що належить Алчевському металургійному комбінату, рухався колією. Під час екстреного гальмування передня частина тепловоза зійшла з рейок на залізничний насип, згодом заднім ходом тепловоз знову виїхав на колію. Постраждалих унаслідок підривання мосту немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА