12:07 24.03.2015

"Нафтогаз України" розмістив оголошення про пошук топ-менеджменту для "Укртранснафти"

1 хв читати
"Нафтогаз України" розмістив оголошення про пошук топ-менеджменту для "Укртранснафти"

Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" розмістила на одному з популярних сайтів з пошуку роботи оголошення про вакансії на керівні посади в ПАТ "Укртранснафта".

Згідно з оголошенням, держхолдинг підшукує кандидатури на посади голови правління, комерційного директора, директора з фінансово-економічної діяльності, виконавчого директора, директора з правових та корпоративних питань і головного бухгалтера.

Обов'язкова вища освіта, перевагою вважатиметься наявність ступеня MBA. Здобувачеві необхідний досвід роботи на керівних посадах від п'яти років у провідних українських або міжнародних компаніях, знання економіки підприємства, успішний досвід залучення інвестицій та ведення переговорів на високому рівні.

Перевагою також буде наявність досвіду роботи в нафтогазовій галузі.

Як повідомлялося, наглядова рада "Уктранснафти" 19 березня прийняла рішення тимчасово відсторонити Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління компанії і тимчасово покласти обов'язки керівника компанії на Юрія Мірошника. Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що нового голову правління "Укртранснафти" буде одбрано шляхом відкритого конкурсу.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України. 100% її акцій перебувають в управлінні НАК "Нафтогаз України". Система магістральних нафтопроводів "Укртранснафти" діаметром від 159 до 1220 мм загальною протяжністю 4,7 тис. км проходить територією 19 областей України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив із президентом Кенії створення хабів для українського зерна в портах Африки

Активність окупантів на Времівському напрямку зросла втричі, а на Покровському ворог втратив понад 200 осіб

Зеленський обговорив "Формулу миру" із президентом Аргентини

Троє загиблих і п'ятеро поранених у результаті обстрілу окупантами села у Волноваському районі Донецької області касетними боєприпасами в день Саміту миру

Україна починає шлях до миру з позиції сили - президент Фінляндії

Президент Гани: Українська формула миру є ключовою рамкою для досягнення тривалого миру

Глава МЗС Саудівської Аравії: Серйозні переговори на шляху до миру потребуватимуть важких компромісів

Територіальні поступки України не принесуть мир - Каллас

Будь-який майбутній діалог із РФ має базуватися на міжнародному праві та статуті ООН, і саме Україна має вирішити, коли він стане можливим, - голова Європарламенту

Дуда: Україна має повне право захищати свій суверенітет у будь-який спосіб, який співвідноситься з міжнародним правом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА