14:02 30.03.2015

Кабмін дозволив НКРЗІ перевірити чотирьох телекомоператорів, зокрема "МТС Україна" та "Київстар"

1 хв читати
Кабмін дозволив НКРЗІ перевірити чотирьох телекомоператорів, зокрема "МТС Україна" та "Київстар"

Кабінет Міністрів надав Національній комісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), право здійснити перевірку низки суб'єктів господарювання на ринку телекомунікацій, зокрема провідних гравців ринку мобільного зв'язку ПрАТ "МТС Україна" (з філіями) і "Київстар" (з філіями).

Як зазначено у розпорядженні уряду №259-р від 25 березня, перевірки дозволені з метою запобігання несанкціонованому проникненню в системи телекомунікаційних мереж і засобів телекомунікацій, захисту прав споживачів телекомунікаційних послуг, забезпечення ефективного користування радіочастотним ресурсом України.

Окрім вищезгаданих компаній, дозвіл на перевірки отримано для компаній "Перший інвестиційний союз" і ТОВ "Телесистеми України".

Комісія має здійснити перевірки до 30 квітня.

Як повідомлялося, в Україні діє введений урядом мораторій на перевірки діяльності всіх суб'єктів підприємницької діяльності, окрім перевірок, що проводяться Держфінінспекцією і Державною фіскальною службою (ДФС). Перевірки можуть здійснюватися тільки з дозволу уряду або на прохання самої компанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА