14:01 03.04.2015

"Стіну" на кордоні з РФ будуватимуть виключно українські компанії - Держприкордонслужба

1 хв читати
"Стіну" на кордоні з РФ будуватимуть виключно українські компанії - Держприкордонслужба

До реалізації проекту з інженерно-технічного облаштування державного кордону України "Стіна" залучатимуть українські компанії та виробників, заявляють у Державній прикордонній службі України.

"У вівторок у Харківській ОДА відбулася розширена нарада, на якій були представники Кабінету Міністрів України, адміністрації Держприкордонслужби, голови райадміністрацій та інші посадові особи. Під час наради було представлено сучасні підходи в питаннях оборони та захисту держкордону, присутніх ознайомили з планом інженерно-технічного облаштування кордону та попереднім рішенням про заплановані інженерні роботи", - повідомив спікер Держприкордонслужби Олег Слободян на брифінгу в п'ятницю.

За результатами наради, поінформував він, посадовим особам було поставлено завдання щодо уточнення в межах Харківської області юридичних і технічних питань розміщення на місцевості інженерних споруд і проходження лінії інженерних укріплень.

"Відповідно до кошторису, перші кошти на інженерне облаштування кордону в обсязі 10 млн грн уже надійшли до адміністрації Держприкордонслужби... Варто зазначити, що до реалізації проекту залучатимуть виключно українські компанії та українських виробників", - додав О.Слободян, зауваживши, що це приведе до створення робочих місць і повернення близько 40% бюджетних коштів до бюджету у вигляді податків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА