16:53 06.04.2015

Новий голова Запорізької обладміністрації має намір реалізувати в регіоні проект підтримки місцевих виробників

1 хв читати

Новопризначений голова Запорізької обласної державної адміністрації Григорій Самардак заявляє про наміри реалізувати проект підтримки місцевих виробників "Купуй запорізьке - обирай своє!", відкривши кілька сотень нових місць для реалізації їхньої продукції, а також забезпечити місцевому бізнесу прозорість відносин із органами контролю.

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", Г.Самардак, виступаючи в облдержадміністрації в понеділок, зазначив, що має намір приділити особливу увагу економічному розвитку регіону, створивши при облдержадміністрації економічну раду, до якої увійдуть керівники місцевих підприємств.

Він також зазначив, що обласна влада стимулюватиме розвиток місцевого виробника, впровадивши проект "Купуй запорізьке - обирай своє!", в основі якої лежить створення торговельної мережі запорізьких виробників. "Ми плануємо відкрити в регіоні 200 нових робочих місць, де реалізовуватимуть продукцію місцевих виробників", - розповів голова обладміністрації.

Крім того, Г.Самардак повідомив, що для успішного розвитку підприємництва в регіоні обласна влада має гарантувати прозорість відносин місцевого бізнесу з органами контролю.

Як повідомлялося, Г.Самардака було призначено головою Запорізької облдержадміністрації 6 квітня. Раніше він обіймав посаду першого заступника голови обладміністрації.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА