12:32 13.04.2015

Півтора десятка будівель згоріли через підпал сухої трави в с.Гасичівка Чернігівської області - ДСНС

1 хв читати
Півтора десятка будівель згоріли через підпал сухої трави в с.Гасичівка Чернігівської області - ДСНС

У с.Гасичівці Городнянського району (Чернігівська обл.) 16 будівель згоріли через місцевого жителя, який підпалював суху рослинність біля села, повідомляє Управління ДСНС в області.

Як повідомляє в понеділок прес-служба ДСНС, повідомлення про загорання надійшло 12 квітня о14.40. За викликом виїхало відділення пожежно-рятувальної частини, однак, оцінивши обстановку, а на той момент полум'я охопило один житловий, сім нежилих будинків, вісім господарських будівель і 18 га території, рятувальники викликали додаткові сили та засоби.

До гасіння пожежі приєдналося ще одне відділення пожежників, дві сільські пожежні команди, пожежна автоцистерна та два трактори з плугами ДП "Городнянське лісове господарство".

У Службі зазначили, що боротьба з вогнем зайняла майже сім годин, в результаті чого вдалося не допустити знищення шести житлових будинків, дев’яти господарських споруд жителів населеного пункту і матеріальних цінностей загальною вартістю близько 200 тис. грн.

За фактом пожежі правоохоронні органи проводять розслідування. "Ймовірною причиною пожежі стала необережність у поводженні з вогнем місцевого безробітного 32-річного чоловіка, який, за словами жителів села, підпалював залишки сухої рослинності на відкритій місцевості", - повідомили в ДСНС області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росія вразила Трипільську ТЕС, бо в української ППО закінчилися ракети - Зеленський

Із 16 липня для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження є обов'язковою наявність версії державною мовою - мовний омбудсмен

СБУ вразила РЛС дальньої дії в Брянській області - джерело

Законопроєкт про мобілізацію скеровано на підпис Зеленському

СБУ затримала ворожого агента, який готував замах на голову Херсонської обладміністрації

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА