14:29 15.04.2015

Суд заочно заарештував Богатирьову - ЗМІ

1 хв читати
Суд заочно заарештував Богатирьову - ЗМІ

Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту колишнього міністра охорони здоров'я України Раїси Богатирьової, яка оголошена в міжнародний розшук, повідомила Генеральна прокуратура у відповідь на запит інтернет-видання "Тиждень.иа".

Видання повідомляє, що Генпрокуратура продовжує розслідування кримінального провадження від 11 червня 2014 року, в якому Р. Богатирьова є підозрюваним у ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (розкрадання в особливо великих розмірах).

У Генпрокуратурі повідомили, що на час розслідування накладено арешт на грошові кошти підозрюваної у розмірі $100 тис. і 300 тис. грн.

Водночас про арешт квартир та іншого майна екс-міністра і її сім'ї у відповіді не повідомляється. Як зазначає видання, в жовтні прес-служба прокуратури оприлюднила інформацію про судовий арешт трьох квартир, апартаментів в Ялті та трьох будинків у селі Підгірці Обухівського району Київської області, які нібито належать екс-міністру та її чоловікові.

У прокуратурі повідомили, що 20 березня 2015 року Печерський райсуд заочно обрав Р. Богатирьовій запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Як повідомлялося, 21 жовтня Генпрокуратура оголосила в розшук Р. Богатирьову, яка фігурує у кримінальному провадженні за фактом розтрати та заволодіння коштами держбюджету в особливо великих розмірах. Її майно заарештовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА