13:45 16.04.2015

Обвинувальний акт стосовно запорізького мера Сіна передано до суду - ГПУ

1 хв читати
Обвинувальний акт стосовно запорізького мера Сіна передано до суду - ГПУ

Прокуратура Запорізької області передала до Орджонікідзенського райсуду м. Запоріжжя обвинувальний акт стосовно міського голови Олександра Сіна за статтею 172, ч1. КК України "Грубе порушення законодавства про працю", повідомила в середу прес-служба Генеральної прокуратури України.

Досудове розслідування встановило, що в грудні минулого року мер Запоріжжя уклав додаткові угоди і продовжив контракти з керівниками комунальних установ охорони здоров'я на три місяці. Це суперечить закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я" та порядку укладення контрактів, затверджених Кабміном, що передбачають термін укладення таких угод з керівниками комунальних лікарень на три-п'ять років.

Прокуратура області розпочала кримінальне провадження стосовно О. Сіна у січні цього року. На час досудового розслідування меру було обрано запобіжний захід у вигляді застави. За даними ЗМІ, заставу в розмірі 24 тис. гривень.

КК передбачає покарання за ст. 172 ч. 1 - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів, позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Стаття також передбачає виправні роботи на строк до двох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА